.
Mathias Coppens
woensdag 1 november 2023

Mathias Coppens: “Ik dacht dat ik het hard verleerd”

Maar dat is niet zo

Zo’n tien maand geleden werd Mathias Coppens voor de derde keer vader. De komst van Gust heeft zijn leven alleen maar mooier gemaakt en Mathias geniet weer volop van het vaderschap.

“Eindelijk heb ik weer een kind dat zijn vader grappig vindt. Humor is vaak een rode draad doorheen de programma’s die ik maak, maar thuis vallen m’n grappen minder goed in de smaak”, lacht de presentator in Primo.

Mathias is altijd een bezige bij geweest en het was altijd een behoorlijke klus om een mooie balans te vinden tussen werk en privé. Maar dat lukt hem behoorlijk. Hij is een aanwezige vader voor zijn jongste zoon en zijn puberkinderen.

“Ik dacht dat ik het verschonen van luiers en geven van flesjes had verleerd. Maar dat blijkt allesbehalve het geval te zijn. De vergelijking met fietsen is niet vergezocht, want eenmaal je het honderd keer gedaan hebt, blijft het in je vingers zitten. Nu, het is ook niet de moeilijkste taak ter wereld. Een goeie vader zijn is ontzettend moeilijk, maar pampers verversen en dergelijke: dat moeten we niet groter maken dan het is, hé.”

Bio van Mathias Coppens

Meer Over:

Mathias Coppens