.
Mathias Coppens
zondag 22 oktober 2023

Mathias Coppens: “Ik ga mijn buikgevoel volgen”

Hij maakt een programma rond boeren

Binnenkort zien we Mathias Coppens nog eens een programma presenteren zonder zijn broer Staf Coppens aan zijn zijde. Mathias trekt Vlaanderen rond, op zoek naar boeren die wel eens wat rust kunnen gebruiken en nood hebben aan vakantie.

“Die mensen hebben allemaal hetzelfde probleem, namelijk dat ze nooit op verlof kunnen. Nu, ik vind het zelf leuk om te boeren, dat is zelfs mijn hobby. Daarom dacht ik dat het tof zou zijn om telkens een boerderij over te nemen voor enkele dagen. En een BV helpt mij dan met het melken van de koeien en het uitmesten van de stallen”, legt Coppens het concept uit in Tv Familie.

Dat wordt dus opnieuw een programma met boeren op televisie en bij wie anders dan Dina Tersago kan Mathias beter langs gaan voor goede raad.

“Dina kent ondertussen ongetwijfeld veel van het boerenleven. Maar ik ga mijn buikgevoel volgen. Weinig mensen weten dit: ik vind het heerlijk om thuis op mijn tractor te kruipen en met mijn koeien en paarden bezig te zijn. Dat geeft rust in mijn hoofd.”

Bio van Mathias Coppens

Meer Over:

Mathias Coppens