.
Mathias Coppens
woensdag 8 november 2023

Mathias Coppens: “Ze houden je een spiegel voor”

Het is soms confronterend

De band tussen Mathias Coppens en zijn kinderen is bijzonder hecht. Dat wilde hij al toen hij nog samen was met zijn ex, de mama van zijn kinderen, en dat wil hij nog altijd nu hij opnieuw in een relatie zit.

“Ik ben daar dan veel aandacht aan beginnen besteden. Samen met mijn ex trouwens, die net hetzelfde doet. Want het is niet omdat we gescheiden zijn, dat we elk minder aandacht aan onze kinderen besteden. Ik ben er echt blij om dat onze twee kinderen nog steeds een belangrijk deel vormen van zowel mijn als haar leven”, vertelt Coppens in Primo.

Tien maand geleden werd Mathias voor de derde keer vader van een zoontje Gust. Hij herkent veel van zichzelf bij zijn kinderen en dat is soms confronterend.

“Ze houden je alleszins een spiegel voor, ja. Ik ben blij dat ik sinds de komst van Gust weer een kind heb dat zijn vader grappig vindt. Gust is nu tien maanden oud. En alles wat ik doe, vindt hij hilarisch. Dat in schril contrast met Marcel en Lowis, die me letterlijk vragen of ik een tekstschrijver heb ingehuurd voor mijn tv-moppen. Ze zeggen namelijk: 'Je moppen op tv zijn heel grappig, maar die thuis zijn echt slecht.”

Bio van Mathias Coppens

Meer Over:

Mathias Coppens