.
The Big Bang met Staf Coppens en Mathias Coppens
woensdag 18 oktober 2023

Mathias Coppens:“We testen alles zelf”

En tellen dan de blauwe plekken

Met zijn broer Staf Coppens maakt Mathias Coppens fantastische televisie. Denk maar aan ‘De Code van Coppens’, ‘The Big Bang’ en ‘Het lichaam van Coppens’. Maar af en toe doet Mathias ook eens iets alleen. Net zoals het nieuwe project dat nu in de steigers staat.

Mathias wil de boeren in ons land heel graag wat vakantie gunnen. Samen met een andere bekende Vlaming neemt hij het werk op hun werf over zodat de boeren even wat rust kunnen nemen.

Wanneer dat programma op televisie te zien zal zijn, is nog niet duidelijk. Maar voorlopig kunnen we genieten van de broertjes Coppens in ‘The Big Bang’.

In dit nieuwe programma krijgen we net zoals in ‘De Code Van Coppens’ enkele straffe proeven te zien. En die worden zorgvuldig getest voor ze het de BV’s laten doen.

“Staf en ik testen eerst alles zelf uit', vertelt Mathias in Tv Familie. 'Na afloop tellen we de valpartijen en blauwe plekken, om te beoordelen wat veiliger of makkelijker moet. En wanneer Staf in Zweden is, maken we gebruik van Teams om proeven te bespreken. Het is soms heel wat gediscussieer, hoor.”