.
Mathieu Terryn
vrijdag 8 juli 2022

Mathieu Terryn en Marie Wynants: kalverliefde die een huwelijk werd

Ze stapten vorig jaar in het huwelijksbootje

Vorige zomer gaven Mathieu Terryn, frontzanger van Bazart, en fotografe Marie Wynants elkaar het ja-woord. In Het Laatste Nieuws vertelt Mathieu hoe hun jarenlange vriendschap uitmondde in een huwelijk.

“Toen ik een jaar of acht was, heb ik Marie leren kennen op skivakantie. Onze ouders raakten bevriend en dus zij en ik ook. Na de reis bleven onze ouders afspreken en zo bleven wij elkaar zien”, klinkt het bij Mathieu.

De twee bouwden doorheen de jaren een hechte vriendschap op. Daardoor was het voor de frontman van Bazart even schrikken toen hij plots meer voelde voor Marie. “Ik heb lang getwijfeld omdat ik die lange, hechte vriendschap niet op de helling wou zetten.”

Uiteindelijk gaven de twee aan elkaars gevoelens toe, werden een koppel en stapten vorig jaar in het huwelijksbootje. “Het is de beste keuze van mijn leven gebleken”, vertelt Mathieu hierover.

“Marie laat me floreren in wie ik ben. Ze kent mijn mindere kanten en mijn goeie kanten en houdt die mooi in balans, gewoon door er te zijn”, klinkt het lyrisch in Het Laatste Nieuws.

Bio van Mathieu Terryn, Bazart en M-Kids