.
Mathieu Terryn
maandag 8 augustus 2022

Mathieu Terryn: “Ik laat te gemakkelijk op mijn kop kakken”

Frontzanger van Bazart wil meer haar op z’n tanden kweken

Mathieu Terryn van Bazart laat in Het Laatste Nieuws in zijn ziel kijken. De zanger vindt dat mensen te gemakkelijk misbruik van hem maken en wil hieraan werken, met hulp van een psycholoog.

“Ik kan geen ruzies verdragen”, vertelt Mathieu. “Ik wil altijd alles maar oplossen en mensen weten dat. Bij de minste strubbeling denken ze dat ik zal plooien en dat is ook zo.”

De frontman van Bazart geeft toe dat hij te snel opnieuw toegeeft: “Het duurt geen halfuur of ik breek in duizend stukken, rol de rode loper uit en vraag om samen een glas te drinken.”

Gelukkig is vrouw Marie er om hem af en toe een spiegel voor te houden. “Marie zegt wel eens dat het mijn mooiste eigenschap is, maar tegelijk ook mijn grootste zwakte en ze heeft gelijk”, klinkt het.

“Ik zou graag een beetje harder zijn. Met de juiste hulp moet dat ook wel lukken, denk ik. Ik heb in mijn leven al een paar keer externe hulp ingeroepen, ik vind dat ook niet meer dan normaal en ik ga dat nog doen”, besluit Mathieu zelfverzekerd in Het Laatste Nieuws.

Bio van Mathieu Terryn en Bazart

Meer Over:

Mathieu Terryn Bazart