.
Mathijs F Scheepers
dinsdag 30 april 2024

Mathijs F. Scheepers in ziekenhuis na dubbele beenbreuk

Brengt maandenlange opnames Milo in gevaar?

Mathijs F. Scheepers heeft een wel héél onvergetelijke zondag achter de rug, de kans is klein dat hij ooit nog eens zo'n dag wil beleven. Tijdens een voetbalwedstrijd kwam de acteur ten val en daarbij liep hij een dubbele beenbreuk op. Scheepers werd naar het ziekenhuis overgebracht waar hij onder het mes ging.

Het ergst van al: heel dit drama had echt wel vermeden kunnen worden. Tijdens de wedstrijd speelde Scheepers de bal weg, maar hij werd het slachtoffer van het machogedrag van een tegenspeler. Scheepers noemt de persoon in kwestie zelfs een "gek met gestrekt been". Het was op het veld al snel duidelijk dat de breuk ernstig was. De pijn was niet te harden, nooit heeft Scheepers zo afgezien als zondag. Scheepers werd naar het ziekenhuis overbracht en ging daar onder het mes. Hij kreeg een pin door zijn hele onderbeen.

Er was hem nu een behoorlijk lange revalidatie en het is nog maar de vraag of Mathijs F. Scheepers snel weer aan de slag kan. Hij speelt toch wel één van de hoofdrollen in de telenovelle 'Milo'. Die opnames zullen mogelijk uitgesteld worden, een andere optie is dat de makers van de reeks het personage van Scheepers even uit beeld laten of veel zittende scènes laat opnemen. Maar dat zal nog niet voor de eerstvolgende dagen zijn.

Bio van Mathijs Scheepers

Meer Over:

Mathijs Scheepers