.
Matthias Lens
dinsdag 20 maart 2018

Matthias Lens en Wim Leys samen op het podium

Nieuw samenwerkingsverband tussen Matthias Lens en Wim Leys.


Artiesten bundelen steeds vaker de krachten, dat is de laatste tijd steeds duidelijker aan het worden. Vaak zijn het échte vrienden die samen iets gaan doen. Matthias Lens en Wim Leys gaan samen op het podium duo-optredens geven onder de naam Lens & Leys.

En ’samen’ mag je letterlijk nemen: we zingen naast onze eigen successen ook duetten en brengen samen een pak ambiance, vertelt Matthias Lens.

In deze gloednieuwe show nemen we je mee op een reis door de tijd met swingende en feestelijke liedjes uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Allemaal nummers die bij een breed publiek bekend zijn: : Nederlandstalige versies van Pretty Belinda, Rosetta, Jambalaya, Oh lonesome me, De allereerste keer, Let's twist again, Yesterday man, Tiritomba, Girls girls girls, Happy together, Kom van dat dak af, ... je kent ze allemaal, klinkt het verder. Matthias brengt zijn accordeon mee en Wim zijn rock’n roll hoedje en zijn elastieken benen.

Met Lens & Leys beleeft het publiek een vrolijke en nostalgische trip. De show is te boeken voor namiddagvoorstellingen van 2x 45 minuten. Wie Lens & Leys voor een avondprogramma boekt, krijgt 1x 60 minuten vuurwerk op het podium.Nu te boeken bij www.globe-entertainement.be & www.dhollandermusic.be


Download onze app voor iOS of Android