.
News Image

Matthias Lens twijfelt of hij wil trouwen

Is hij bang voor de openingsdans?


Matthias Lens uitte zijn bedenkingen over een huwelijk met Laura Lynn in het programma Aan Tafel van regionale zender TVL. We horen regelmatig dat Laura Lynn dolgraag wil dat haar partner Matthias Lens haar ten huwelijk vraagt. Eindelijk hoorden we het verhaal van Matthias eens, die vertelde dat Laura er best wel eens over spreekt. Vijf jaar geleden liet Laura duidelijk verstaan dat ze niet wou trouwen en nu is ze evenveel jaren later blijkbaar van gedacht veranderd en precies dat doet de accordeonist-zanger toch twijfelen. Eerst begon hij met een grapje en het feit dat hij niet wil trouwen omwille van de openingsdans.

Matthias Lens' nieuwste single heet nochtans Ik wil dansen en dat is zeker geen autobiografisch nummer. Naar eigen zeggen heeft hij niet het ritme in de voeten dan in de vingers. Hij zegt zelfs dat hij een houten klaas is. Als er al ooit een huwelijk komt, dan zal het een echte slow worden, want Matthias beweert dat hij niet kan dansen.



Volgend jaar in maart staat Laura Lynn op het podium van Het Schlagerfestival met The Lynn Sisters, maar ook solo. Wellicht volgt er dan ook een duet met partner Matthias Lens die dan ook aanwezig zal zijn in de Ethias Arena. Misschien is dit de ideale manier om Laura Lynn ten huwelijk te vragen? Dit laatste was trouwens de opmerking van presentator Rudi Moesen.