.
Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker in Familie
woensdag 26 april 2023

Maureen Vanherberghen: “Ik vind dat wel een leuk idee”

Maar ze weet niet of het iets voor haar is

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker zijn dolgelukkig met elkaar maar ook met hun dochter Nelle. Wanneer Maureen over haar praat glundert ze en straalt ze als nooit tevoren.

“Sieg en ik zeggen elke dag hoe fantastisch het is om ouder te zijn. We hebben er nog geen seconde spijt van. Alleen af en toe wat minder slaap, maar dat geldt voor alle jonge ouders”, lacht Maureen in Story.

Sieg en Maureen zijn geen ochtendmensen en dan kan het al eens pijnlijk zijn om ’s morgens vroeg te moeten opstaan voor je zoon of dochter.

“Zangeres Lizzo zei onlangs in een interview dat als je om vijf uur opstaat, je tegen 10 uur alles gedaan hebt wat moet, waardoor je de rest van de dag iets kan doen voor jezelf. Ik weet niet of ik ooit zo’n vrouw zal worden, maar ik vind het wel een leuk idee.”

Ze zeggen wel eens dat een kind je hele leven verandert, maar dat vindt Maureen al bij al best meevallen. “Er is wat meer structuur en planning nodig. En je gaat minder uit, want anders betaal je dat de dag nadien. Onlangs is Sieg uitgegaan met vrienden en dan gun ik het hem ook om daar te blijven slapen. En omgekeerd.”