.
Maureen Vanherberghen in De Verraders
vrijdag 3 november 2023

Maureen Vanherberghen: “Ik wil me niet exclusief verbinden”

Ze is op allerlei zenders te zien

Tot haar eigen grote verbazing deed Maureen Vanherberghen het absoluut niet slecht in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Nochtans voelt de radiopresentatrice zich alles behalve een quizzer en was ze heel verbaasd toen Erik Van Looy haar belde.

“Maar 'De Slimste Mens Ter Wereld' is vooral een entertainmentshow. 'Chapeau voor hoe Erik het aanpakt. 's Namiddags heeft hij repetities met de jury en enkele medewerkers, en daarna komen de kandidaten om twee afleveringen op te nemen. Dat zijn lange dagen voor hem, maar Erik doet dat zeer goed en blijft bij de pinken”, klinkt het in Dag Allemaal.

Het is niet de eerste keer dat Maureen dit jaar in een televisieprogramma verschijnt. Eerder was ze al te zien in de Moederdagspecial van ‘Bake Off’ en ze was ook regelmatig te zien in ‘Familie’ als inspecteur.

“En sinds september ben ik ook te horen op MNM. VRT is een vertrouwd huis voor mij. Ik heb drie seizoenen 'Helden' gedraaid voor Ketnet en ben al twee jaar aan de slag bij 'Vlaanderen Vakantieland'. Die spreidstand tussen de Medialaan en de Reyerslaan is er al lang. Ik vind die vrijheid om tussen zenders te bewegen fijn. Ik wil me liever niet exclusief verbinden aan één zender.”

Download onze app voor Android of iOS