.
Michel Van den Brande, Dennie Damaro
vrijdag 14 juni 2024

Meer dan geslaagde opname van De Muziekshow

Michel Van den Brande zag dat het goed was!

Donderdagavond werd bij De Kaasboerin in Mol-Postel een eerste reeks afleveringen van 'De Muziekshow' opgenomen. Dennie Damaro stak zijn nek uit om een nieuw initiatief te nemen om Vlaamse artiesten te steunen. In 'De Muziekshow' treden zo'n 30 artiesten op in het bijzijn van zo'n 100 mensen. Zij krijgen eerst een aperitief en overheerlijk menu aangeboden. Jan, Rik en het hele team van 'De Kaasboerin' hadden er hun werk van gemaakt, het buikje van de aanwezigen werd goed gevuld waarna de show kon beginnen.

Michel Van den Brande steunt dit initiatief en hij zag dat het goed was. Michel, Sofie en de bijna 100 andere aanwezigen genoten van optredens van onder andere Salim Seghers, Michael Lanzo, Kythana, Aurélie, Tony Servi, Bobby Prins, Eveline Cannoot, Patrick Onzia, Guy Neve, Eddy Smets, Marc Dex, Jo Vally, Sergio en vele anderen.

Wat ons betreft een meer dan geslaagd initiatief. Laten we eerlijk zijn, er zijn te weinig van dit soort initiatieven. Dennie Damaro heeft met zijn vele jaren ervaring als artiest én organisator nogmaals bewezen dat er nood is aan zulke shows, dat bewijst het enthousiasme van het publiek én van de artiesten. Goed gedaan, Dennie!