.
News Image

Mega Mindy neemt het op tegen Della Cruella!

Hebben jullie ook zo’n zin in nieuwe Mega Mindy avonturen? Vanaf nu is de nieuwe spannende DVD ‘Della Cruella’ beschikbaar.

Hebben jullie ook zo’n zin in nieuwe Mega Mindy avonturen? Vanaf nu is de nieuwe spannende DVD ‘Della Cruella’ beschikbaar.

De DVD bestaat uit vier tv-verhaaltjes waarin Mega Mindy zorgt dat haar omgeving veilig blijft door te strijden tegen het kwaad! ‘Della Cruella’, ‘Roofkapje’, ‘Bolle Marie’ en ‘Hout is goud’ zijn niet te missen tv-avonturen voor de echte Mega Mindy fans! Met gastrollen van onder andere Karlijn Sileghem, Kurt Defrancq en Ron Cornet. Afleveringen Della cruella De generaal van het leger heeft de plannen voor een nieuw wapen veilig laten opbergen in de kluis van commissaris Migrain. Della Cruella wil dolgraag op het commissariaat komen werken. Volgens Mieke is er iets niet pluis met Della. Mieke heeft bewijsmateriaal gevonden over Della. Als Mieke met de bewijzen afkomt krijgt ze geen gehoor want Toby en de commissaris hebben enkel nog oog voor Della. Roofkapje Al een hele tijd gebeuren er overvallen in het dorp door een klein meisje met een rode helm op. Het meisje draagt een wapen en eist steeds de inhoud van de kassa. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt niet aan deze kleine misdadiger. Het is zelfs zo erg dat commissaris Migrain telefoon krijgt van de minister met de vraag wanneer hij nu eindelijk die boef gaat vatten. Mieke denkt dat de gekke professor Wolf er wel iets kan mee te maken hebben. Bolle Marie Heel het dorp is in de ban van taarten bakken. Er is namelijk een grote taartenwedstrijd waarbij de winnaar zo maar even 10.000 euro krijgt. Ook Toby en de Commissaris gaan volop aan de slag. De enige die niet deelneemt is Mieke, zij moet al het werk op het politiekantoor voor haar rekening nemen. Bolle Marie, de organisatrice van de wedstrijd, neemt een loopje met de spelregels en tracht op haar valse manier alle deelnemers om te kopen. En als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan … dan zijn het wel valsspelers. Hout is goud Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Alhoewel, van picknicken komt niet veel in huis. In het bos komen ze een houthakker tegen. De houthakker blijkt geen vergunning te hebben voor het afhakken van de bomen. Maar hij blijft toch verder bomen afhakken … Zal het Mieke lukken om de houthakker tegen te houden? Intussen strijden commissaris Migrain en de burgemeester om de titel ‘De held van het dorp’. Cast Mieke/Mega Mindy - Free Souffriau Toby - Louis Talpe Commissaris Migrain - Anton Cogen Opa Fonkel - Fred Van Kuijk Oma Fonkel - Nicky Langley Gastacteurs Della Cruella Della Cruella - Karlijn Sileghem Roofkapje Jente - Laurien Poelemans Prof Wolf - Eric Kerremans Bolle Marie Bolle Marie - Liliane Dorekens Hout is goud Polleke Plank - Kurt Defrancq Burgemeester - Ron Cornet Speelduur: ca. 100 minuten