.
News Image

Meghan Markle droeg corrigerend ondergoed in Suits

6 weetjes over Meghan Markle, seizoen 6 van Suits start straks bij VTM


De fervente Suits-kijkers rouwen nog om het vertrek van de kersverse royal Meghan Markle. Door haar huwelijk met de Britse prins Harry trok ze de deuren van het advocatenkantoor definitief achter zich dicht.

Maar bij VTM moeten de kijkers nog geen afscheid nemen van de hertogin van Sussex. Vanaf zondag 28 april zendt VTM het zesde seizoen van Suits uit, waarin ze nog steeds de rol van Rachel Zane vertolkt. Tijd om 6 weetjes over Meghan Markle in Suits op een rijtje te zetten.



Een Britse geheime agent waakte over de veiligheid van Meghan Markle tijdens haar opnamedagen op de set van Suits. Dat zei haar medespeler Wendell Pierce: “Ik geloofde het eerst niet. Maar ik draaide me om en plots stond er een man van MI5 op de set”.



Meghan Markle heeft eigenlijk een andere voornaam dan waarmee ze in de media verschijnt. Toeval of niet, ze heeft dezelfde voornaam als haar personage Rachel Zane. Officieel heet de actrice Rachel Meghan Markle, maar zij verkiest in het dagelijkse leven haar tweede naam.



Meghans personage Rachel Zane staat bekend om haar stijlvolle uitstraling en jaloersmakende garderobe in Suits. Maar Meghan onthulde dat ze onder haar strakke kokerrokken steeds corrigerend ondergoed droeg.

Dit is wat zij daarover vertelde: “Mensen kijken naar mij alsof ik altijd even klassevol ben als Rachel Zane uit de reeks. Maar Rachel Zane uit de reeks staat gelijk aan twee uur bij haar en make-up en corrigerend ondergoed dragen”.



Producent Aaron Korsh van Suits besloot al een jaar voor de verloving van Meghan Markle met de Britse prins Harry om haar uit de reeks te schrijven. Hij vertelde in het BBC Radio 4-programma dat hij zelf een beslissing moest nemen: “Ik wilde Meghan niet opdringen met mijn vragen over hoe het tussen hen ging en wat haar plannen waren klonk het.

Aaron Korsh: Dus samen met de schrijvers besloot ik de gok te wagen. Als ze was gebleven en onverhoopt was vertrokken was de enige manier om haar personage uit de serie te schrijven door haar door een bus te laten raken of zo. Nu kan ze nog altijd terugkeren”.



De scenaristen van Suits hebben met de naamkeuze voor hun personages een knipoog naar de iconische serie Friends verwerkt. Volgens de fans van Friends moesten Ross Geller en Rachel Green samen eindigen.D

Daarom creëerden de makers van Suits ook een memorabel koppel. Zij besloten een verwijzing te maken naar de nineties show met de namen van het Suits-koppel: Mike Ross en Rachel Zane.



De makers van Suits hopen dat Meghan Markle nog één keer in de huid van haar personage Rachel Zane zal kruipen. Het geld dat Meghan verdient met haar passage, zou naar een goed doel gaan dat de hertogin mag kiezen.



Seizoen 6 van Suits, vanavond vanaf 23.55 uur op VTM.


Bio van Meghan Markle

Meer Over:

Meghan Markle