.
Michel Van den Brande, Dennie Damaro
woensdag 18 september 2024

MENT TV gaat De Muziekshow uitzenden

Als dat geen goed nieuws is!

Deze zomer werden de eerste afleveringen van 'De Muziekshow' opgenomen, een initiatief dat in eerste instantie vooral online te bekijken was. Initiatiefnemer Dennie Damaro liet ons dinsdag weten dat het programma binnenkort ook met MENT-TV te zien zal zijn en dat is goed nieuws voor de Vlaamse artiesten.

"De opname van “De Muziekshow” vorige week te Riemst was wederom een groot succes! We merken aan de vele reacties en aan de hoeveelheid online-kijkers dat Vlaanderen “De Muziekshow” in de armen sluit. We kregen ook al heel wat positieve persaandacht en dat werkt uiteraard zeer motiverend. Ondertussen hebben we een tv-deal met Ment-tv om vanaf 7 november 2024 “De Muziekshow” 2x per week (donderdag 17u en zondag 14u) op tv uit te zenden. Ook blijft “De Muziekshow” natuurlijk online te bekijken op het YouTube-kanaal en op de website demuziekshow.be. Het digitale tijdperk evolueert enorm en dat het programma te allen tijde en overal door iedereen bekeken kan worden is daarom heel belangrijk", lacht Dennie Damaro.

Er kwamen de afgelopen maanden al heel wat reacties binnen aangaande de voorstelling van het nieuwe Vlaamse muziekprogramma “De Muziekshow”. Artiesten zoals Sergio, Noa Neal, Filip D’Haeze, Jo Vally, Luc Steeno, Marc Dex, Salim Seghers, Eveline Cannoot, Yves Segers, Matthias Lens, Danny Fabry, Michael Lanzo, Abdou, Micha Marah, Frank Galan, Patrick Onzia, … staan achter dit initiatief en melden zich reeds aan voor de opnames. Naast deze bekende namen is het de bedoeling om ook nieuwe artiesten te lanceren. Muzikale duizendpoot Dennie Damaro verzorgt de presentatie van de tv-afleveringen en is samen met Michel Van den Brande (Kontrimo) de stuwende kracht achter dit programma. "Hopelijk kunnen we met De Muziekshow de Vlaamse muziek terug wat meer op de kaart zetten. Artiesten die reeds aanwezig waren tijdens de opnames zijn in ieder geval zeer lovend over de professionaliteit voor en achter de schermen.

De volgende opnamedatum + locatie zal weldra meegedeeld worden!