.
Jimmy Frey
vrijdag 31 mei 2024

Met deze bekende Nederlandse beleefde Jimmy Frey een one-night-stand

Wie had dat gedacht

Als je bekend bent, dan kan het wel al eens gebeuren dat er misverstanden over jou de ronde gaan. Van Jimmy Frey werd vaak gezegd dat hij een echte playboy is, maar er werd ook vaak gezegd dat hij homo was. En dat doet hem nog altijd pijn.

“Na een optreden kwam ooit een vrouw naar mij, ze wou me kussen. Een andere vrouw zei: 'Je moet er niet naar kijken, hij is verkeerd'. Ik weet nu hoe dat komt: er was ooit in Gent een homo die op mij leek en zich in een disco voor Jimmy Frey uitgaf. Ik stoor me er niet te veel aan, ieder doet met zijn leven en zijn hormonen wat hij wil, maar ik heb niet graag dat ze zeggen dat ik homo ben als ik het niet ben”, zegt Jimmy in Dag Allemaal.

Het playboy-imago ook daar zal Jimmy niet meteen snel vanaf geraken. Hij werd in Miami zelfs begroet door Julio Iglesias met ‘Ah Playboy’.

“Híj was de playboy. Eind jaren 60 had ik hem ontmoet op de Knokke-cup. Na de optredens, aan de bar, werden we vrienden. Patrica Paay was daar ook. Hij had een boontje voor haar, maar de Frey was ermee weg. Dat was een avontuurtje voor één nacht. Jaren later zong ik in dancing Ancienne Belgique in Antwerpen. Patricia stond voor mij geprogrammeerd. Toen ik op het podium kwam, vloog ze in mijn armen en zei ze: 'Ik ben blij dat ik je nog eens zie, Jimmy!' Ze was me nog niet vergeten. Ze was een lief en knap meisje.”

Bio van Jimmy Frey

Meer Over:

Jimmy Frey