.
News Image

Met Viktor Verhulst naar Love Island?

Grijp uw kans!


Wie wil er mee naar Love Island?, dat is de korte oproep van Viktor Verhulst. De zoon van Gert Verhulst gaat het programma Love Island presenteren. Stond vorige week nog niet vast op welke zender het programma te zien zou zijn, dan lijkt de beslissing nu toch al gevallen te zijn want je kan inschrijven op vier.be .



De zomer van 2018 was heet, maar SBS plant de zomer van dit jaar nog broeieriger te maken met de heetste loveshow van het moment. In Love Island worden een aantal sexy, jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Ze zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt de zoektocht naar the one zelden over rozen. Een stevige dosis flirten, jaloezie en afwijzing gooien regelmatig roet in het eten.

VIktor Verhulst is momenteel op zoek naar kandidaten voor het programma. Er zijn wel enkel voorwaarden. Ben je single, tussen 20 en 30 jaar oud en droom je ervan om de ware liefde te vinden? Grijp dan je kans en schrijf je snel in! Misschien trek jij binnenkort naar een zonovergoten eiland en beleef je er de tijd van je leven! Inschrijven kan via VIER.be.