.
Metejoor in Liefde Voor Muziek 2023
zondag 12 november 2023

Metejoor: “Daar haal ik de meeste voldoening uit”

Hij doet niks liever

Metejoor heeft een moeilijke jeugd gehad op vlak van faalangst. Hij had schrik om dingen niet goed te doen en dingen te proberen zonder zich iets van anderen aan te trekken. Maar hij heeft er ondertussen wel lessen uit getrokken uit die moeilijke periode.

“Als kind was ik niet volwassen en sterk genoeg om te denken dat ik met die feedback aan de slag moest en het de volgende keer wel beter zou gaan. Ik kon de kritiek van mijn voetbalcoach niet goed plaatsen. Nu denk ik: die faalangst en angst voor kritiek hebben mijn leven eigenlijk richting gegeven”, zegt Metejoor in Gazet van Antwerpen.

De zanger heeft nu zowat alles in het leven waar hij als kleine jongen van droomde. Hij is een populaire zanger, scoort de ene hit na de andere en mag heel Vlaanderen (en Nederland) rondtrekken met zijn band.

“Daar haal ik nog altijd het meeste voldoening uit. Tegelijk probeer ik tijd te maken voor vrienden en familie. Binnenkort trek ik ook mijn voetbalschoenen weer aan. Elke zondagochtend ga ik bij een amateurploegje spelen. Maar ik wacht wel tot mijn optredens in het Sportpaleis achter de rug zijn, zodat ik zeker geen blessures kan oplopen.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor