.
Metejoor
donderdag 22 december 2022

Metejoor: “Dat zou ik toch niet meer doen”

2023 wordt ongetwijfeld even mooi als 2022

Bekend zijn, het is allemaal heel leuk, het is vaak waar je jarenlang van droomt, maar één keer het zover is, moet je ook bekennen dat het niet allemaal gemakkelijk is. Dat weet ook Joris Van Rossem, alias Metejoor.

“Als ik met vrienden of familie op stap ga, word ik continu aangesproken. Dat is allemaal heel leuk, maar ik kan hen niet de qualitytime geven die ze willen. Je wil je naasten ook kwaliteit kunnen geven. Ik wil iedereen blij maken, maar het is lastig om het juiste evenwicht te vinden”, klinkt het bij Joris in Dag Allemaal.

2022 was een bijzonder hectisch jaar voor Joris, maar hij genoot met volle teugen. Al zijn er toch kleine zaken die hij misschien anders zou aanpakken.

“Ik zou vooral geen ochtendlijk radio-optreden meer plannen als ik de avond ervoor een concert geef dat lang uitloopt. Ik ben wel moe geweest deze zomer, maar al bij al was het wel geweldig leuk. Mensen zien lachen en huilen bij je liedjes, dat geeft energie.”

En 2023 wordt weliswaar nog straffer onder andere met ‘Liefde Voor Muziek’. “Voor mij waren die opnamen niet alleen inspanning, maar ook echte ontspanning. Zo’n leuke bende, er waren geen diva’s bij. Het klikte vanaf dag één. We hadden constant de slappe lach. Ik ben benieuwd hoe ze dat in beeld gaan brengen.”

Download onze app voor Android of iOS