.
Metejoor
woensdag 23 november 2022

Metejoor: “Het hoeft niet te bombastisch te zijn”

Hij staat volgend jaar in het Sportpaleis

Het succes van Metejoor kent geen einde. Onlangs mocht de zanger nog twee concerten in het Sportpaleis aankondigen en recent lanceerde hij zijn nieuwe single ‘Wat wil je van mij’, samen met de Nederlandse Hannah Mae.

“Ik vind het nog altijd onwerkelijk. Ik heb al enkele keren opgetreden als gastartiest, zopas nog bij ‘Night Of The Proms’ en op 26 november sta ik op QPop. Maar zo in m’n eentje zo’n zaal vullen… dat geeft een heel gek gevoel. Ik kijk er wel enorm naar uit”, klinkt het enthousiast in Dag Allemaal.

Voor Joris hebben zijn concerten in het Sportpaleis alvast een erg mooie betekenis. “Ik heb destijds in het Sportpaleis aan mijn overleden vriend Tim beloofd: ‘Ooit ga ik daar ook staan.’ Vijf jaar later komt het al uit, onwaarschijnlijk!”

Vanaf nu is het vooral een kwestie van nadenken hoe team Metejoor het Sportpaleis tot een onvergetelijke show kan maken. En ook daarover heeft de zanger al ideetjes.

“Ik heb het liefst familiaal, niet te bombastisch. Ik ga eens goed nadenken hoe ik zo dicht mogelijk bij mezelf kan blijven en er toch iets groots van kan maken. Er zal wel een grote lichtshow zijn, maar we gaan vooral knallen met de hits en nieuwe muziek.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor