.
Metejoor
maandag 30 oktober 2023

Metejoor: “Het is een kantelpunt geweest”

Hij staat te weinig stil bij alles

Hij staat te weinig stil bij alles

Binnen enkele dagen is het zover, dan staat Metejoor voor de allereerste keer in het Sportpaleis. Het is een droom die uitkomt en de zanger heeft er ontzettend veel zin in. Maar hij moet ook toegeven dat hij er toch wat zweethandjes van krijgt.

Tijdens dat concert zal hij natuurlijk ook nummers van zijn tweede album zingen. Dat album scoort ontzettend goed en de fans zijn razend benieuwd om de nummers live te horen.

“Het album is een soort kantelpunt. Door de drukte van de jongste jaren sta ik soms te weinig stil bij wat ik vroeger deed. Op zondag ging ik naar het voetbal kijken, ik sprak vaker af met vrienden, ik maakte tijd voor familie… Daarom wilde ik via mijn album nog eens terug naar de zorgeloze tijden van toen”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Voor Joris werkt het therapeutisch om over zijn herinneringen te zingen. Niet iedere herinnering en dus ook ieder nummer is altijd even positief.

“Door erover te schrijven kan ik mijn verdriet een plek geven. Terwijl ik de nummers op het podium breng, toon ik oprechte emoties omdat ik ze zelf heb meegemaakt. Wanneer ik blij of verdrietig ben wil ik dat zo waarheidsgetrouw mogelijk aan mijn publiek tonen en laten voelen.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor