.
Metejoor in Liefde Voor Muziek 2023
vrijdag 24 maart 2023

Metejoor kan het zelf nog steeds niet geloven

“Dit kon er ook nog wel bij”

Je kan hem de laatste tijd nagenoeg overal bewonderen bij festiviteiten in gans het land: Metejoor. De carrière van de 32-jarige zanger zit serieus in de lift en daar is hij zelf super trots op.

“Geregeld moet ik mezelf in de wang knijpen om te checken of ik niet droom met mijn ogen open. Maar het succes dat we vandaag boeken is sowieso het resultaat van teamwork. Kunnen leven van mijn muziek is een droom die werkelijk wordt”, aldus Metejoor in TV Familie.

Nog een extraatje die hij op zijn palmares kan zetten is zijn eigen kledinglijn die hij uitbracht met e5. “Ik had in de verste verte niet kunnen bedenken dat ik ooit een eigen kledinglijn op de markt zou brengen’, vertelt de zanger aan TV Familie.

“Tot een paar maanden geleden zou ik het zelfs niet geloofd hebben. Maar er gebeuren tegenwoordig veel onverwachte dingen in mijn leven. Dit kon er ook nog wel bij”.

Deze zomer zul je Metejoor dus overal zien optreden in kleren die uit zijn eigen kledinglijn komen. “Ik voel me er goed in en hoop dat ik andere mannen kan overtuigen om ze ook te dragen”, onthult Metejoor.

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor