.
Metejoor
woensdag 11 oktober 2023

Metejoor openhartig over relatiebreuk

“ Het is een rouwproces”

In Billie blikt Metejoor terug op een drukke en privé ook lastige periode. “Het moeilijke aan artiest zijn – of bekende Vlaming – is dat je moet blijven doorgaan. Als je relatie spaak loopt, kan je niet zeggen: Ik ga nu een paar concerten niet doen.”

Toch heeft de zanger een paar keer sterk getwijfeld om een optreden te skippen. “Want ja, het is een rouwproces. Dat komt hard aan. Bij iedereen.”

En dan doet Metejoor een toch wat pijnlijke bekentenis: “Vroeger was Joris de spontane, enthousiaste, sociale, sportieve jongeman die overal bij wilde zijn. Dat kan nu niet meer, met mijn bekendheid.”

De conclusie is: soms leren nee te zeggen op de massa aanvragen die Metejoor krijgt. “Uit enthousiasme zou ik overal ja op zeggen, maar het resultaat is dat ik volledig gesloopt thuiskom. Ik ben nog nooit zoveel ziek geweest als de voorbije twee jaar,” klinkt hij licht wanhopig in Billie.

En de zanger beseft intussen dat dat ook voor een relatie belangrijk is, tijd voor mekaar maken en niet enkel op het professionele focussen. Succes is er om met iemand gedeeld te kunnen worden. “In je eentje naar de MIA’s zitten te kijken? Dat is toch minder prettig dan met z’n tweeën.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor