.
Metejoor @ NOTP 2022
zondag 25 december 2022

Metejoor: “Soms wil ik gewoon niemand zien”

Ook hij wil graag eens rust

Een bloeiende carrière hebben zoals die van Metejoor, het is allemaal heel leuk, het is hard werken, maar het heeft soms ook z’n nadelen. Zo verlies je heel vaak vrienden en begrijpen mensen niet waarom je niet altijd tijd voor hen kan maken.

Maar gelukkig voor Joris Van Rossem loopt het bij hem zo geen vaart. Hij is de voorbije jaren geen enkele vriend verloren en iedereen in zijn vriendenkring gunt hem zijn droom.

“Vroeger zag ik mijn vrienden van donderdag tot zondag, en dat mis ik wel. De vrienden bij wie ik volledig mezelf kan zijn, hoor ik het minste, maar bij elk weerzien lijkt het alsof het gisteren was”, zegt Joris in Story.

Joris heeft even moeten zoeken naar een juiste balans tussen zijn job en zijn privéleven, en heeft daarbij moeten vaststellen dat hij soms vooral naar zichzelf moet kijken.

“Soms heb ik nood aan rust en wil ik eens niemand zien. Ik zing zo graag dat ik daar alles voor over heb. Mijn moeder heeft het er soms moeilijk mee: ‘Je komt zo weinig langs. Wanneer kom je eten?’ Ik besef wel hoe belangrijk het is dingen te kunnen delen met familie en goede vrienden, anders is succes zoveel minder waard. Mijn team beschouw ik ook als mijn familie.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor