.
Metejoor in Liefde Voor Muziek 2023
zaterdag 21 oktober 2023

Metejoor vindt Crocs of sandalen prima

De gewone jongen uit de Kempen…

Hoewel Metejoor zopas voor de tweede keer een kledingcollectie uitbracht bij e5, was kleding of uiterlijk vertoon nooit een prioriteit. Maar bij het zien van sommige jeugdfoto’s bekruipt hem toch een lichte vorm van schroom.

“Mijn ouders zijn het afgelopen jaar in de oude foto’s gedoken, omdat ze nodig waren voor een aantal tv-programma’s”, verklapt Metejoor in Billie. “En er waren véél foto’s bij waarvan ik dacht: ‘Man toch!”

Nochtans groeide de zanger op met het idee dat het niet uitmaakt wat je draagt of hoe je eruitziet. “Wil je de hele dag op Crocs of sandalen lopen? Prima.”

Metejoor is immens populair dit jaar en na een volgeboekt zomerseizoen heeft ook hij tijd nodig voor zichzelf, om na te denken en alles even terug op een rijtje te zetten. En dan blijkt ook de zanger, maar een heel normale kerel te zijn.

“Kom ik na zo’n zomer thuis, dan ben ik gewoon Joris”, relativeert hij in Billie. “Ik breng mijn huis in orde, doe de was en de plas, onderhoud de tuin, en denk na over het leven.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor