.
Metejoor
vrijdag 17 november 2023

Metejoor: “Zo kan ze zelf veel ervaring op doen”

Ze treden altijd samen op

Toen Metejoor nog jong was, had hij er nooit van kunnen dromen dat hij ooit in het Sportpaleis zou staan. Hij was heel erg onzeker en dat nam gedurende de eerste jaren van zijn leven de bovenhand.

Zijn ouders zijn altijd achter hun beide kinderen blijven staan en steunden hen in al hun dromen en plannen. Dat hun zoon nu in het Sportpaleis mocht staan, maakt hen bijzonder trots.

“Ze zijn fier, maar ze zeggen dat niet zo vaak tegen ons. Als ze naar een optreden komen, blinken ze wel van trots wanneer ze de backstage binnenkomen. Tegelijk zijn ze kritisch. Wanneer een optreden niet goed was, ontsnap ik niet aan de commentaar. Dan zeggen ze zonder scrupules dat het beter kon”, lacht Metejoor in Gazet van Antwerpen.

Metejoor staat nooit op het podium zonder zijn vaste band en zijn partner in crime, zijn backing vocal, zijn zus Lisa Van Rossem.

“Ze heeft een geweldige stem en vervangt voor de duetten soms Emma Heesters, Babette of Snelle wanneer die er niet bij kunnen zijn. Zo doet ze zelf ervaring op voor haar soloproject Leez. Ze zal er ook bij zijn in het Sportpaleis en ik hoop dat ze nog lang meegaat naar mijn optredens.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor