.
Micha Marah
vrijdag 26 november 2021

Micha Marah begrijpt André Hazes : “Ik snap dat je er genoeg van kan hebben”

De zangeres begrijpt het niet

Er wordt gefluisterd dat André Hazes zou stoppen met zingen. Een beslissing die hij zou nemen naar aanleiding van zijn mentale problemen en burn-out waarmee hij te kampen heeft. Iedereen in Vlaanderen en Nederland heeft zo zijn eigen mening over André, en ook bekend Vlaanderen laat van zich horen als het over André gaat.

In Tv Familie reageert Micha Marah op de geruchten dat hij wil stoppen. “Ik geloof er geen bal van. Ook omdat ik niet weet weke job hij anders zou uitoefenen. En zelfs als hij de handdoek in de ring gooit, dan nog valt er geen last van zijn schouders. Hij zal voor eeuwig en altijd bekend blijven.”

Toch heeft Micha veel begrip voor zijn situatie en snapt ze perfect wat André nu voelt. “Ik besef als de beste dat je zó genoeg kunt hebben van een leven in de spotlights. Soms is de shit zo zwaar dat je de nooduitgang zoekt.”

Micha begrijpt in ieder geval niet dat mensen zo hard kunnen zijn voor de zanger of voor eender wie. Volgens haar is dat te wijten aan sociale media, waarop mensen heel gemakkelijk hun mening durven geven. “Artiesten zijn óók mensen van vlees en bloed en geen robots. Het zijn meestal gevoelsmensen. Wat maakt dat ze zich prima kunnen inleven in liedjesteksten, maar anderzijds bovengemiddeld emotioneel zijn. De beste zangers zijn vaak het eerst en diepst in hun hart geraakt.”