.
Micha Marah
zaterdag 24 september 2022

Micha Marah: “Hij zou weleens kunnen verrassen”

Zeg nooit nooit

Wie Vlaanderen in 2023 naar het Eurovisiesongfestival stuurt, dat is voorlopig nog de vraag. Wie het in ieder geval niet zal zijn is Sergio. Hij stond 20 jaar geleden op dat grote podium en eindigde daar 10de.

“Bekend of onbekend, op het Songfestival start je met gelijke kansen. Weinig ervaring hoeft niet per se een nadeel te zijn. Kijk naar Sandra Kim, zij was 13 in 1986 en Laura Tesoro was 18 in 2016. Toch hebben ze een glansprestatie neergezet.”

Mocht Sergio dan toch ooit nog eens deelnemen dan weet hij ook meteen hoe. “Mocht ik zelf nog eens deelnemen dan zou het als duo of in groep zijn. Zeker niet solo. Je moet tegenwoordig mensen kunnen verrassen.”

Ook Micha Marah stond vele jaren geleden deel aan Eurosong. Dat deed ze met het nummer ‘Hey Nana’. Zij vindt dat de VRT voor iemand jong, fris en springerig moet gaan.

“Wie mij meteen te binnen schiet, zijn Pommelien Thijs en Camille, of één van de jongens van ‘#LikeMe’. Maksim bijvoorbeeld. Je mag namelijk niet vergeten dat er ook veel jonge mensen kijken”, zegt ze in Tv Familie.

Maar ook Niels Destadsbader zou volgens haar potten kunnen breken. “Gewapend met een goeie song van Miguel Wiels zou hij weleens verrassend uit de hoek kunnen komen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Micha Marah

Meer Over:

Micha Marah