.
Micha Marah
woensdag 10 augustus 2022

Micha Marah werkte samen met ex-partner: “Waarom niet”

Ze hebben nog altijd een goed contact

Micha Marah stond in haar leven drie keer op trouwen. Drie keer werd ze ten huwelijk gevraagd, maar het altaar bereiken deed ze nooit. Haar laatste relatie dateert van 2005, met Frits.

“In elke relatie die ik heb gehad, ben ik zeer gelukkig geweest. Ik ben ook nog bevriend met al m’n exen. Frits vraagt vaak wanneer ik afkom naar Spanje. Hij is nu getrouwd met een Spaanse. En ook met Guy Beyers heb ik een goed contact, net zoals met Isy”, lacht Micha in Dag Allemaal.

Het is vaak uitzonderlijk dat ex-geliefden nog zo goed met elkaar blijven overeenkomen. Maar niet voor Micha. Voor haar is het allemaal heel normaal. Al doet het soms pijn dat ze geen kinderen heeft gekregen.

“Ik kan geen kinderen krijgen door een medisch probleem. Ik had er graag gehad, maar gelukkig heb ik veel stiefkinderen. Zo zie ik Guy’s zoon sporadisch, Illia. Hij doet het management van onder andere Willy Sommers, Luc Steeno en Laura Lynn.”

Met Guy deed Micha jarenlang Theaterbureau Benelux, ook na de breuk. “Als je met verstand uit elkaar gaat, elkaar niks te verwijten hebt en je niet laat opjagen door anderen, dan kan je toch niet anders dan blijven overeenkomen met de mensen die je zo graag gezien hebt. Dat samenwerken ging dus prima.”