.
Michael Lanzo
zaterdag 18 mei 2024

Michaël Lanzo: “Het Nederlandstalige lied wordt de kast ingeduwd”

Hij kreeg veel reactie

Iedereen heeft natuurlijk recht op een eigen mening, ook zangeres Hadise. Zij zetelt in de jury van ‘Sing Again’ en geeft wel regelmatig haar ongezouten mening. Dit ten koste van de artiest natuurlijk. Zo was Michaël Lanzo toch even sprakeloos van haar negatieve commentaar.

“Ik ben geschrokken van de vele reacties en steunbetuigingen die ik achteraf kreeg van het publiek en van BV's zelfs, dat is een bevestiging dat het toch goed overkwam. Ach, het was jammer dat er niet iemand als Jos Van Oosterwijck in de jury zat. Nu heb ik het gevoel dat het Nederlandstalige lied in de kast geduwd wordt”, klinkt het in Dag Allemaal.

Wie ook kritiek te horen kreeg, was ‘Idool 2007’-winnaar Dean Delannoit. Hij gooide alles in de strijd voor een fantastisch optreden, maar Hadise werd er niet wild van.

“Keimooie stem, hoge energie, maar ik vond het niet origineel'”, klonk het bij de Turkse superster. Ook Glenn claes, winnaar van ‘The Voice Van Vlaanderen’ wist haar niet te bekoren. “Mooie stem, maar deze performance raakt mij niet.”

Bio van Michaël Lanzo en Hadise