.
Michael Lanzo
donderdag 10 juni 2021

Michael Lanzo: “Ik ga naar de zon” 

Dit is de nieuwe single van Michael Lanzo!

Met 20 kilo minder op de weegschaal lijkt Michael Lanzo een herboren mens. Hij zit vol energie en heeft enorm veel goesting om terug op te treden. De hoogste tijd dus voor een nieuwe single. En wat voor één! ‘Ik ben echt blij met deze nieuwe productie van Manfred Jongenelis zegt Michael. Een betere opvolger had ik me niet kunnen wensen want zelfs in de tekst van dit nummer wordt verwezen naar ‘De Toreador’ en ‘Het kleine dorpscafé’."

Ter ere van deze muzikale geboorte zal er in zijn vernieuwde, supergezellige zaak ‘Den Toerist’ zelfs een nieuwe aperitief te bestellen zijn. "De ‘Apero Lanzo’ is speciaal voor mij gemaakt en daar ben ik toch ook wel erg trots op", reageert een enthousiaste Michael Lanzo.

De zomer van 2021 zal in Meulebeke al starten op 13 juni a.s. want op die dag stelt Michael Lanzo zijn nieuwe single voor aan zijn fans. In de zaal van Den Toerist of op het gezellige vernieuwde terras, dat zal van de Corona maatregelen afhangen, maar dat vriendschap, gezelligheid en ambiance niet zullen ontbreken weten we nu al zeker.

‘Ik ga naar de zon’ van Michael Lanzo is vanaf 14 06 2021 als download verkrijgbaar op iTunes, Spotify enz..


Bio van Michael Lanzo

Meer Over:

Michael Lanzo