.
Michael Lanzo
woensdag 21 september 2022

Michael Lanzo: “Ik zie het haar nog te doen”

Waarom ook niet

Wie in 2023 ons land gaat vertegenwoordigen op het ‘Eurovisiesongfestival’, dat bepaalt Vlaanderen in een grote show volgend jaar. Bekend Vlaanderen heeft in ieder geval al zijn voorkeuren wie ons land zou mogen vertegenwoordigen.

“Vroeger waren vocale prestaties belangrijk. Tegenwoordig moet je uitblinken met je act en look. De winnaars van de laatste twintig jaar zijn precies onderling inwisselbaar, terwijl de songs van ABBA, Johnny Logan en Dana International evergreens zijn geworden”, reageert Michael Lanzo in Tv Familie.

Lanzo vindt dat Camille wel naar het muziekfestival mag gaan, net zoals Helmut Lotti en Milow. Zij hebben dan weer de ervaring van in het buitenland op te treden.

“En waarom niet onze songfestival trots Sandra Kim? Zij heeft nog steeds een stem als een klik. Johnny Logan heeft twee keer als zanger gewonnen, wel ik zie Sandra dat ook doen.”

Als het van David Vandyck afhangt dan sturen we iemand helemaal anders. Als fan van het Songfestival kent hij de perfecte kandidaat. En dat is Angèle. Net als Stromae heeft ze een internationale carrière en won ze ook al enkele MIA’s. Daar liet ze nog maar eens zien en horen hoeveel talent, uitstraling en persoonlijkheid ze heeft.”