.
Michael Lanzo
donderdag 28 oktober 2021

Michael Lanzo slachtoffer van inbraak

Wat een pech!

Wat een gezellig avondje uit moest worden, is voor Michael Lanzo en zijn partner John in een nachtmerrie geëindigd. De twee steken regelmatig de Franse grens over om in Rijsel van de horeca te gaan genieten en dat was woensdagavond niet anders. John en Michael gingen daar iets eten en genoten van de rust en het feit dat zij in Frankrijk niet herkend worden. Maar toen de twee terug bij hun wagen kwamen, sloeg de paniek toe. Terecht zou later blijken.

Eén van de ruiten van de wagen was stuk geslagen en de dieven gingen aan de haal met de koffer die Michael nodig heeft om zijn optredens te doen. Daarin zaten onder andere zijn iPad met de muziek op, zijn oortjes, ook zijn schoenen en een massa fotokaarten werden gestolen.

Natuurlijk is Michael verzekerd, maar de verzekering komt zelden of nooit voor het volledige bedrag tussen, bovendien zijn er nog de praktische zaken zoals het opnieuw moeten aanschaffen van een iPad, de muziek terug copiëren, oortjes laten maken, enzovoorts. Michael weet dus weer wat te doen.

Bio van Michael Lanzo

Meer Over:

Michael Lanzo