.
Eline De Munck en Michael R. Roskam
maandag 27 november 2023

Michaël Roskam: “Mijn moeder wist meer over haar dan ik”

Ze leest de boekjes

Toen Eline De Munck en Michaël Roskam elkaar leerden kennen, hadden de twee nooit gedacht dat ze verliefd zouden worden en dat ze een koppel zouden vormen. Maar het kan verkeren en ondertussen zijn de twee al drie jaar samen.

“Op het moment dat ik het ging meedelen aan mijn vrienden: 'Ja, jongens, ik heb het zitten, ik ben verliefd', vroegen ze op wie. Mijn antwoord was: 'De kans dat zij en ik een koppel zouden vormen was even groot als dat Nick Cave en Kylie Minogue een duet zouden zingen.' Die kans is effectief enorm klein, maar het is wél het beste duet ooit. Misschien ziet de rest van de wereld ons niet als een obvious match, tot de match er is en dan is het obvious”, lacht Michaël in Nina.

Ook de moeder van Michaël zag het niet aankomen. Maar zij voelde ook meteen dat het klopte en ze was erg ontroerd daardoor.

“Mijn moeder wist meer over het leven van Eline dan ik - ze leest de boekjes wel. 'Dat meisje heeft al een en ander meegemaakt, de pers is niet altijd even lief voor haar geweest. Het is heel goed dat gij daar nu voor gaat zorgen.' Mijn ma ziet me als een soort ridder op het witte paard die Eline uit de klauwen van de evil press heeft gered. Gá zoon en red haar!”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Eline De Munck

Meer Over:

Eline De Munck