.
Michael Vroemans in Familie
woensdag 26 juni 2024

Michael Vroemans: “Het is toch een deel van mezelf geworden”

Hij moest weinig moeite doen

De reünie in ‘Familie’ heeft heel wat bekende gezichten teruggebracht naar de reeks. Niet alleen Cathérine Kools maakte opnieuw haar opwachting, ook Michael Vroemans, Jacky Lafon en Chris Van Tongelen maken opnieuw hun opwachting.

Het is ondertussen 5 jaar geleden dat Michael nog te zien was in de reeks. Voor deze seizoensfinale maakte hij graag nog eens zijn opwachting in de reeks.

“Ik speel dolgraag, dus als er een leuke kans komt, 'Familie' of iets anders, dan grijp ik die. En Maarten zie ik ongelooflijk graag. Ik heb die rol toch redelijk lang gespeeld, da's een deel van mezelf geworden. Het kost me dus niet veel moeite om die weer op te diepen, dat zit ergens in een hoekje. Het voelt als thuiskomen”, klinkt het bij Vroemans in Dag Allemaal.

Het valt voorlopig ook nog af te wachten of Michael de seizoensfinale wel zal overleven. Naar goede gewoonte valt er altijd wel een dode en met het plot dat er nu zit aan te komen, kan het bijna niet anders dan dat er nu ook doden vallen.

“Toen Tim, mijn personage in 'Wittekerke', werd doodgeschoten, had ik het daar moeilijk mee. Ik had die rol een jaar intens gespeeld. Als Maarten moet sterven, zal dat ook lastig zijn. Maar als dat de verhaallijn is, dan is 't zo, hé? Dat hoort ook bij acteren. 't Is dan wel definitief afsluiten deze keer, tot nu stond de deur altijd op een kier.”

Bio van Michael Vroemans, Jacky Lafon en Chris Van Tongelen