.
News Image

Michel Follet: “Zestigers mogen niet waardig oud worden op tv”

Hij begrijpt het niet

Wie herinnert zich Michel Follet nog? Vroeger was de man niet weg te slaan uit de media, maar snds de laatste jaren is het allemaal wat stiller geworden rond de radiopresentator. Hij volgt het hele mediagebeuren nu vanop een afstandje.

Waar presentatoren vroeger een mooie stem en uitspraak moesten hebben, lijken nu vooral de looks erg belangrijk geworden te zijn. En dat is ook Michel nog niet ontgaan.

“Er gebeuren mooie dingen op tv, maar het lijkt alsof alles bepaald wordt door marketeers. Al kijk ik niet meer veel tv. Ik weet wel dat ik vandaag niet meer beantwoord aan de wetten van de media. Daarvoor zie ik er veel te klassiek uit”, reageert hij in Primo.

Michel kijkt niet zo heel vaak meer naar televisie, maar als hij toch een quiz kijkt, dan krijgt hij vooral de indruk dat de kijkers niet meer au sérieux worden genomen.

“Zo begrijp ik niet waarom Herman Van Molle niet meer op tv is. Hij was nog een échte quizmaster. Ik zie tegenwoordig te weinig maturiteit of inhoud in entertainmentprogramma’s bij ons. In Frankrijk, Duitsland of Engeland zou iemand als Herman, een leeftijdsgenoot, nog altijd aan de bak komen. Maar zestigers mogen hier niet waardig ouder worden op tv. Ik snap dat niet.”

Bio van Michel Follet

Meer Over:

Michel Follet