.
Michel Van den Brande
zondag 21 juli 2024

Michel Van den Brande: “Daar hoort een nieuwe levensstijl bij” 

Hij gooit het roer om 

Dat Michel Van den Brande op pensioen is, dat zou je niet zeggen. Hij werkt nog altijd rustig verder al kijkt hij wel volop uit voor een overnemer voor zijn bedrijf Kontrimo.

“Er zijn al gesprekken, maar er is nog niets concreets. Ik wil iemand die ik kan vertrouwen. Zéker nadat ik slachtoffer werd van een oplichter. Ik wil dat m'n werknemers hun werk behouden. Het moet dus iemand zijn met wie ik op één lijn zit. Kontrimo is m'n levenswerk en ik wil graag deel blijven uitmaken van het bedrijf. Maar ik ga het dan wél rustiger aan doen. Ik kan die stress niet meer aan”, geeft hij toe in Tv Familie.

Michel wordt al een dagje ouder en heeft toch meer rust nodig dan vroeger. Bovendien wil hij iets meer kunnen genieten van het leven.

“En daarbij hoort een nieuwe levensstijl. Ik ben sinds een tijdje aan het diëten, met intermittent fasting. Ik eet dus enkel tussen 12u en 20u, en dan weer zestien uur niets. Daar voel ik me goed bij. Ik kom van 125 kilo en weeg nu 106 kilo. Ik heb een tijdje Ozempic geprobeerd, maar op je eten letten en bewegen is toch het belangrijkste. Ik sport nu regelmatig.”

Bio van Michel Van den Brande