.
Michel Van den Brande
donderdag 11 juli 2024

Michel Van den Brande: “Die zal er niet meteen komen”

Het is te druk

Michel Van den Brande heeft zijn partner Sofie al een tijdje geleden ten huwelijk gevraagd, maar van dat huwelijk is er nog niet veel in huis gekomen. De plannen zitten voorlopig even in de ijskast en een datum is er ook nog niet.

“En die zal er ook niet meteen komen. Tja, ik ben druk bezig om een overnemer te vinden voor mijn bedrijf Kontrimo en Sofie is een woning aan 't bouwen in Waasmunster. Dat heeft uiteraard wat voeten in de aarde. En zorgt ervoor dat onze huwelijksplannen voor onbepaalde tijd worden opgeschort”, zegt Michel in Tv Familie.

Om te trouwen moet je natuurlijk tijd hebben en die hebben Michel en Sofie op dit moment niet. Ze zullen hun huwelijk dus even moeten uitstellen.

“Onze agenda laat dat gewoon niet toe. Bij zo'n nieuwbouw komt heel wat kijken. Een hele papierwinkel ook. En met Kontrimo heb ik het organisatorisch eveneens erg druk, met de opbouw en afbraak van stellingen. Het is echt zottenwerk. Ik heb nu geen tijd om m'n hoofd vrij te maken voor een huwelijk. Ook al wil ik het nog altijd even graag. En het feest in Blankenberge met afterparty in Het Witte Paard is nog steeds een grote wens.”

Bio van Michel Van den Brande