.
Michel Van den Brande
woensdag 15 november 2023

Michel Van den Brande: "Dit moet van mijn hart"

MIchel Van den Brande verliest laatste sprankeltje hoop....

De verkiezingen van 2024 komen elke dag dichterbij en dus zet Michel Van den Brande zich in stelling om stemmen te gaan ronselen voor zijn campagne. Van den Brande wil dolgraag in de politiek en had een week geleden een gesprek met Tom Van Grieken van Vlaams Belang.

Van den Brande werd door de politicus uitgenodigd in het Vlaams Parlement en kreeg daar een rondleiding. "Daarna had ik een gesprek met Tom Van Grieken en dat heeft mij zeer diep geraakt. Ik stelde mij kandidaat voor op de lijst te kunnen staan van het Vlaams Belang", steekt Michel Van den Brande van wal.

Volgens Michel Van den Brande zou Tom Van Grieken heem gezegd hebben dat hij Michel op Facebook volgt en dat de baas van Kontrimo te racistisch is om op de lijst van Vlaams Belang te staan. Van den Brande kon zijn oren niet geloven. "Dus ik kom op voor de grenzen toe , moet gedaan zijn met die duizenden gelukzoekers binnen te laten en zo ons sociaal systeem onbetaalbaar te maken", haalt hij fel uit. "Kijk naar onze gepensioneerden , kunnen met moeite de eindjes aan elkaar knopen !!! Na een carrière van 40 jaar en langer gewerkt te hebben, een schamel pensioen te ontvangen , de rusthuizen worden onbetaalbaar. Het moet eindelijk gedaan zijn met die pamper politiek! Wie werkt wordt gestraft en wie thuis zit kan van vele sociale voordelen genieten zodanig dat het de zotten zijn die blijven werken", gaat Van den Brande furieus verder.

"Ik heb een week gewacht of ik het zou posten of niet !!!! Ik vind eigenlijk dat ik het recht heb voor het te posten !! Ben echt verschoten van de reactie van het Vlaams Belang en in het algemeen van Tom Van Grieken !!! Dus volgend jaar een blanco stem", haalt Van den Brande uit op zijn sociale media.

Van den Brande, die vaak impulsief is in zijn posts, laat ondertussen weten dat Van Grieken hem op de vingers getikt heeft en dat de politicus niet expliciet gezegd heeft dat Van den Brande racistisch zou zijn. "Maar zo kwam het bij mij wel over", besluit Van den Brande.

De kans dat Michel volgend jaar ergens op een lijst komt te staan is hiermee weer wat kleiner. Of zou hij in zijn eigen Blankenberge nog een post ambiëren?

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Michel Van den Brande