.
Michel Van den Brande
maandag 18 september 2023

Michel Van den Brande door het lint: "Rotte leugenaar!"

Michel Van den Brande furieus

Het heeft even geduurd, maar Michel Van den Brande heeft maandag gereageerd op wat er vorige week - naar aanleiding van de ondervraging - in de pers verschenen is. De ondernemer verslikte zich bijna in zin koffie toen hij de artikels las.

In een krant verscheen een reactie van F.M. de man die er volgens Van den Brande met geld van Kontrimo vandoor is. "Nu wil ik mij godverdomme nog eens verdedigen tegen dienne rotte oplichter !!!! Het laatste nieuws belt die op en vraagt wat uitleg aan de oplichter ; het is mijn schuld ?? Ik ben de fraudeur ?!?! , ik heb gemaakt dat zijn vrouw haar werk is kwijtgeraakt??!! Rotte leugenaar!!!", schrijft Van den Brande op Facebook. In zijn toch wel serieus geladen bericht schrijft Van den Brande dat het bedrijf van de vrouw van F.M. in juni failliet is gegaan. "Ik heb haar toen nog een bediendecontract aangeboden", schrijft Van den Brande.

Verder is hij het niet eens met het feit dat Van den Brande met een bodyguard naar het huis van F.M. is gedaan. "En een bodygard ?? Die hem ik niet nodig zulle !!!! Merithon ken ik al 10 jaar , ik sponsor hem al zeker 8 jaar. Op kontrimo hadden ze gevraagd voor mee te gaan met mij voor mij kalm te houden !!!! DAT IS DE VOLLE WAARHEID !!!"

"Wat ik niet begrijp dat de krant naar zo INDIVIDUEN Belt en dat zo maar klakkeloos in hun krant zet !!!! Dus ik kan daar vanuit dat die nog niet binnenzit !!! Ik heb voorwaarden gekregen van den onderzoeksrechter!!! Maar hij precies niet ", zucht de ondernemer uit The Sky Is The Limit.

Hoewel Michel duidelijk teleurgesteld is in het artikel, wil hij ook iets positiefs kwijt, meerbepaald over de agenten. "Ze zijn mij mij komen halen om 8.45uur , vriendelijke mensen !!! Ondervraagd van 9.30uur tot 12.30uur, dan 3 lekkere boterhammen gegeten, dan om 15 uur naar gerechtshof van Gent gereden en om 16.30uur met de onderzoeksrechter voorgeleid, verschillende voorwaarden gekregen en om 18.30uur in vrijheid gesteld", benadrukt Van den Brande.

Maar echt een leuke dag is het voor Michel helaas niet geworden. "Ik voelde mij die dag een dader in plaats van een slachtoffer", besluit hij.

Bio van Michel Van den Brande