.
Michel Van den Brande en Dennie Damaro
woensdag 14 april 2021

Michel Van den Brande en Dennie Damaro brengen supporterslied uit

Hiermee kunnen de Rode Duivels alles en iedereen aan!

Stellingbouwer Michel Van den Brande (59) uit Temse en schlagerzanger Dennie Damaro (49) uit Wuustwezel brengen met “Wij Willen Winnen!!!” wederom een rasechte meezinger op de markt. Dit keer is het een voetbalsingle geworden waarmee ze alle voetbalsupporters en hart onder de riem willen steken en “De Rode Duivels” steunen tijdens EK 2021 en richting WK 2022.

Voor Michel, die terug te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van het tv-programma “The Sky Is The Limit”, is dit al zijn derde ervaring in de Vlaamse showbizz als zanger. Voor zijn collega Dennie Damaro is dit niet het geval, want Dennie zit al meer dan 30 jaar in het vak en scoorde al diverse Vlaamse top 10 hits. Dennie is naast zanger vooral liedjesschrijver, artiestenpromotor en heeft een eigen cd-label en boekingskantoor. Met hun eerste succesvolle single “Ik Breng Geen Bloemen Voor Je Mee” scoorde ze in 2016 al een nationale meezinghit en stonden 9 weken hoog in de Vlaamse Ultratop 50. Hun vorige single “2 Glazen Bier” brachten ze in de zomer van 2020 uit en stonden hiermee 4 weken in de Vlaamse Ultratop 50.

Hopelijk kunnen Michel en Dennie met hun aanstekelijke voetbalsingle “Wij Willen Winnen!!!” het coronavirus snel buitenspel zetten zodat er in alle stadions opnieuw mag gezongen en gefeest worden. De single is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar en zal ondersteund worden door een professionele videoclip. Zodra het toegestaan is zullen Michel en Dennie ook een beperkt aantal gastoptredens samen afwerken.