.
Michel Van den Brande
maandag 11 december 2023

Michel Van den Brande heeft rampjaar achter de rug

Het mag eens meezitten

Terwijl heel wat mensen mooie herinneringen hebben aan 2023, is het voor Michel Van den Brande een jaar dat hij liefst zo snel mogelijk wil vergeten.

“Vooral het feit dat ik voor honderdduizenden euro's werd opgelicht door een werknemer heeft er serieus in gehakt”, begint hij in Tv Familie. “En dan werd er in de zomer ook nog eens huidkanker vastgesteld. Het was dus écht wel een rampjaar. Maar kom, ik kijk nu wel volop uit naar het nieuwe jaar.”

2024 wordt in elk geval het jaar waarin hij trouwt met zijn Sofie. Hij vroeg haar een tijdje geleden ten huwelijk in ‘De Tafel Van Gert’. En dat was een grote verrassing voor Sofie.

“Ik had nooit gedacht dat ik nog eens zou trouwen. Voor mij was dat een afgesloten hoofdstuk. Maar ja, ik word er 63, Sofie 53 én we zijn goed gesetteld. Ondertussen zijn we elf jaar samen. Mits enkele onderbrekingen. Maar we zien elkaar doodgraag. En voilà, een huwelijk is dan de volgende stap. En 't is ook gewoon het goede moment. Vroeger ging gewoon niet, want ik kwam er op mijn 60ste achter dat ik nog moest scheiden van mijn vorige vrouw Marleen.”