.
News Image

Michel Van den Brande: “Het moet gedaan zijn"

Ondernemer haalt uit naar 'veelbelovende' politici.

"Werkloosheidsuitkeringen moeten naar omlaag." Het verschil tussen wie werkt en wie niet is te klein in ons land, en dat vinden de werkers niet eerlijk", schrijft Het Laatste Nieuws maandag in de krant en op de website. Het was een artikel dat meteen de aandacht trok van ondernemer Michel Van den Brande.

De grote baas van stellingbouwbedrijf Kontrimo ziet het in ons land volledig fout lopen. De reden is het te kleine verschil tussen het loon van een werkende mens en dat van iemand die werkloos is of van een andere uitkering leeft. Sommige mensen gaan werken voor een 'extra' loon van amper 140 euro per maand maar werken daar wel zo'n 150 uur per maand voor.

Dat kan niet de bedoeling zijn meent Michel Van den Brande. Werken moet lonen. Dat deze problematiek net nu ter sprake komt, is volgens Michel Van den Brande geen toeval. "Het zijn bijna verkiezingen !! Ze doen weer beloftes gelijk gewoonlijk !!! Wij weten dat al veel jaren , moet gedaan zijn met dienne pamperpolitiek !!!!!", haalt Michel op zijn sociale media uit.

"Boenk erop. Ze lachen je zelfs uit omdat je WIL werken en verklaren je inderdaad goe zot", reageert één van de volgers van Michel Van den Brande.

Bio van Michel Van den Brande