.
Michel Van den Brande
donderdag 14 december 2023

Michel Van den Brande: “Ik heb nog getwijfeld om het te doen”

James Cooke gaf hem het juiste duwtje in de rug

Terwijl 2023 allesbehalve een leuk jaar was voor Michel Van den Brande wordt 2024 dat wel. Het is het jaar waarin hij en zijn partner Sofie gaan trouwen.

Sofie heeft altijd graag willen trouwen en liet dat meermaals vallen bij Michel. Van den Brande voegde daad bij het woord en vroeg haar ten huwelijk in het midden van de uitzending van ‘De Tafel Van Gert’.

“Ik heb nog wel even getwijfeld. Maar gelukkig was James Cooke er die me dat laatste duwtje in de rug gaf bij 'De Tafel van Gert'. Hij zei me dat ik op één knie moest gaan. Zo'n toffe gast, die James. Maar op m'n knie gaan, zag ik eerst toch niet zitten. Ik heb knieproblemen, hé. Maar gelukkig zei Sofie 'ja'”, lacht Van den Brande in Tv Familie.

Sofie was dolgelukkig met het originele aanzoek van haar partner en heeft niet moeten twijfelen over haar antwoord.

“Zeker en vast. We willen er geen gras over laten groeien. Dus ons huwelijk zal al voor volgende zomer zijn, waarschijnlijk in september. We willen graag dat het mooi weer is. Sofie en ik zien een strandhuwelijk in Blankenberge wel zitten. Met een afterparty in Het Witte Paard! Dat lijkt me héél tof. Niets decadents, gewoon een plezant feest met veel sfeer en lekkere pinten. Meer moet dat niet zijn. En dat mag wel wat kosten, natuurlijk. We vieren tenslotte onze liefde. Ja, het zal zéker in orde zijn.”

Bio van Michel Van den Brande