.
Michel Van den Brande
zaterdag 26 maart 2022

Michel Van den Brande zet reddingsactie op voor Dave Wauwermans in Oekraïne

Wat de regering niet doet, doet Michel Van den Brande dan maar zelf!

Wie de sociale media van Michel Van den Brande volgt, zag zaterdag dat de grote baas van Kontrimo met een bestelwagen richting Polen is vertrokken. Daar gaat hij niet zomaar naartoe, Michel gaat er één van zijn collega's uit 'The Sky Is The Limit' te gaan halen.

In onder andere Tv Familie kon je lezen dat matrassenkoning Dave Wauwermans al weken vast zit in Oekraïne. Michel Van den Brande kon het niet meer aanzien en legde zaterdag zelf een transport in om Dave Wauwermans en zijn gezin te gaan ophalen. Uiteraard reed Michel niet tot in het gevaarlijke Oekraïne, hij sprak met Dave in Krakau af.

"Dave stuurde me in alle wanhoop berichtjes dat hij daar samen met zijn gezin vastzat midden in oorlogsgebied. Ik wou hem eerst helpen door voor hem en zijn gezin vliegtuigtickets te kopen maar dat blijkt momenteel ook geen senicure. Komt daar nog bij dat ze ook hun huisdier mee hadden en die momenteel blijkbaar niet meer toegelaten worden. Op een gegeven moment heb ik besloten om mijn busje te nemen en zelf naar Polen te rijden op Dave en zijn gezin te gaan repatriëren. Als we moeten wachten tot de overheid in actie schiet.... Voor alles is er geld, nu weer een miljard meer naar ginder sturen , maar onze eigen mensen er weghalen, dat lukt geen enkele daar in Brussel. Wel ik zal nogmaals bewijzen dat mensen meer hebben aan daden dan aan woorden!!!", laat Michel Van den Brande weten.

“Sofie was er nu niet meteen scheutig op om me te zien vertrekken maar ze weet ook al dat ik van deze zaak al enkele dagen wakker lag en ik er niet meteen een oplossing voor vond die ik van hieruit kon regelen. Maar ik ga sowieso voorzichtig zijn vandaar dat we in Krakau proberen af te spreken. Net voor het eigenlijke oorlogsgebied. Hopelijk komen we dan zondagnacht veilig en wel terug aan in België ….”

Bio van Michel Van den Brande en Dave Wauwermans