.
Line Ellegiers en Michiel De Meyer
maandag 15 augustus 2022

Michiel De Meyer: “Ik zou dat niet erg vinden om te doen”

Zoveel bewondering voor zijn vriendin

Wie nog niet zo heel lang geleden papa is geworden is zanger en acteur Michiel De Meyer. Hij en zijn vrouw Line bevielen in juli van dit jaar en genieten dus nog volop van het prille ouderschap.

“Ons zoontje Ramon is een maand oud en groeit als kool. Van cravings heb ik tijdens de zwangerschap van Line geen last gehad. Wel kroop ik met haar vroeger onder de wol. Of dat nu komt omdat ik mezelf mee zwanger voelde of gewoon de kans zag om wat bij te slapen, dat laat ik in het midden”, lacht Michiel in Tv Familie.

Line Ellegiers kwam tijdens haar zwangerschap zo’n 20 kilo aan, iets waar Michiel gelukkig van gespaard is gebleven.

“Ik heb dan ook veel gewerkt. Onder meer in de Studio 100-musical ’40-45’. Maar los daarvan: ik had het allesbehalve erg gevonden om onze zoon negen maanden in mijn buik te dragen. Het is jammer dat je dat gevoel als man niet kan ervaren.”

Michiel heeft een grote bewondering voor zijn vriendin. Het moederschap lijkt plots allemaal vanzelf te gaan. “Alsof ze jaren niet anders heeft gedaan. Vooral een stuk is dat natuurlijk logisch, want zij bouwde voor de geboorte al een bloedband op met de baby. Papa zijn,; dat begint pas na de bevalling. Zodra je je oogappel kunt zien, voelen en horen, dat moment is magisch.”

Bio van Michiel De Meyer

Meer Over:

Michiel De Meyer