.
Michiel uit Boer Zkt Vrouw
zondag 16 juni 2024

Michiel uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Het was vrij snel duidelijk voor wie ik zou kiezen” 

Hij moest daar niet lang over nadenken 

Mochten Michiel en Rune elkaar in het dagelijkse leven gewoon tegenkomen op straat, geen van beide zou echt interesse tonen in de ander. Ze zouden elkaar gewoon voorbij lopen en de vonk zou nooit overslaan.

Het is uiteindelijk dankzij ‘Boer Zkt Vrouw’ dat de twee elkaar toch beter hebben leren kennen en waardoor ze toch verliefd zijn geworden op elkaar.

“Het verbaasde me hoe snel ik mij op mijn gemak voelde bij Michiel en hoe graag ik bij hem was. Bij hem heb ik niet de neiging om mij beter voor te doen dan ik ben. Hij accepteert me zoals ik ben”, zegt Rune in Dag Allemaal.

Natuurlijk was er ook nog Anouchka, de andere kandidaat die hoopt om het hart van Michiel voor zich te winnen. Maar hij moest natuurlijk een keuze maken.

“Voor mij was het na de 24 uursdate met Anouchka al vrij duidelijk dat ik voor Rune zou gaan. Ze is avontuurlijker ingesteld, en er was meer chemie tussen ons. Anouchka was heel gestructureerd, terwijl Rune meer 'go with the flow' is. Een boer heeft niet altijd een vaste structuur, wij zijn heel afhankelijk van het weer en dergelijke. Al die dingen maakten van Rune de beste keuze.”