.
Maksim Stojanac
zondag 1 september 2024

Micromix en Micromix Late Night bouwen feestje op 16 oktober

Er is opnieuw een dag- en avondprogramma.

Op woensdag 16 oktober is er opnieuw Micromix en Micromix Late Night in de Limburghal te Genk.

Tijdens Micromix wordt het talent van mensen met een beperking in de kijker gezet. Tijdens deze playback- en freepodiumwedstrijd kan iedereen zichzelf zijn. Micromix combineert het talent van mensen met een beperking met gevestigde waarden binnen de artiestenwereld.

Het dagprogramma start om 10.30u en eindigt omstreeks 15u. Tussen de playback- en freepodiumwedstrijd door, zijn er optredens van Gene Thomas, die ook de presentatie voor zijn rekening neemt. Ook Johan Veugelers is erbij met zijn accordeon. Kevin Heye is voor veel mensen misschien minder bekend. Hits en meezingers uit het schlagergenre zijn een grote troef van hem. Bovendien nam hij dit jaar deel aan 'The Voice van Vlaanderen'.

Bij Micromix Late Night is het 's avonds swingen geblazen tussen 19u en 22.30u. Een aantal grote namen uit de Nederlandstalige muziekwereld, passeren dan de revue.
Zo is er Glenn Claes (ooit winnaar van 'The Voice van Vlaanderen' en deelnemer aan 'Sing Again'). Met daarnaast nog Maksim Stojanac en zijn live band, Get Ready, Jettie Pallettie en De Romeo's belooft het een leuke avond te worden.

Tickets voor Micromix kosten € 8. Voor Micromix Late Night betaal je € 25. Een combi-ticket kost € 30.

Voor alle info kun je terecht op: ditovzw.be/vrije-tijd/micromix/

Tekst: Nico Vanaken