.
Marc De Coen en Mieke
maandag 13 maart 2023

Mieke: “Dat is mijn uitlaatklep”

Ze kan niet zonder

Toen corona zijn intrede deed in ons land stond ook meteen het leven van Mieke en haar man Marc op zijn kop. Marc raakte besmet met het virus en kroop door het oog van de naald.

Marc bleef lange tijd in het ziekenhuis, en moest heel wat zaken opnieuw leren zoals lopen en praten. Dat zorgde voor ingrijpende veranderingen in zijn leven en dat van Mieke. Maar zij wist altijd haar kracht te halen uit optreden.

“Gelukkig kan ik nog altijd twee à drie keer per week optreden. Da’s mijn uitlaatklep. Het zijn m’n vitamientjes om positief in het leven te kunnen staan”, zegt ze in Dag Allemaal.

Soms gaat Mieke naar optredens in gezelschap van haar man Marc, maar alleen als die makkelijk toegankelijk zijn voor hem. Als hij dan toch thuis moet blijven, is er altijd wel iemand die voor hem komt zorgen.

“Marc doet soms nog productiewerk zoals voor m’n nieuwe single die in het voorjaar uitkomt. Ook dit keer is het opnieuw een duet samen met Bandit, net zoals mijn vorige single. In de studio zit Marc er meestal bij en stuurt hij ons bij. Tegen het einde van het jaar wil ik graag een nieuw album klaar hebben.”

Bio van Mieke

Meer Over:

Mieke