.
Mieke
maandag 14 augustus 2023

Mieke: “Hij heeft alles van nul terug moeten leren”

Hij werd getroffen door corona

Zangeres Mieke heeft al heel vaak afscheid moeten nemen van belangrijke mensen in haar leven. Vorig jaar nog van Pierre Kartner, alias Vader Abraham en in 1995 heel onverwachts van haar man. Hij overleed in Marokko.


“Zijn hart heeft het begeven op reis. Hij was toen nauw betrokken bij de opstart van de regionale televisie RTV. Dat was toch een drukke periode voor hem. Ik was 37 jaar en bleef achter met onze tienjarige zoon Bart”, zucht Mieke.


Mieke zette haar carrière even op een laag pitje, maar hervatte die na een tijdje ook weer. En nu treedt ze weer regelmatig op, vaak samen met Bandit. En ook haar zoon Bart doet het goed.


“Bart is nu 39 en werkt als webdesigner. In 1997 heb ik mijn huidige man Marc De Coen leren kennen. Hij was zelf vroeger in de showbizz actief en had een eigen boekingskantoor. In de tweede coronagolf, eind oktober 2020, is hij besmet geraakt. Hij heeft negen weken in de coma gelegen en negen maanden in het ziekenhuis. Hij heeft toen alles van nul terug moeten leren: praten, eten en stappen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Mieke

Meer Over:

Mieke